Bizimle iletişime geçin

Güncel

Halk otobüsünde taciz iddiasıyla kavga

Maraş’ta özel halk otobüsünde bir kadını taciz ettiği ileri sürülen K.Y., kendisine itiraz edenlerle tartıştı. Tartışmada K.Y. yüzünden bıçakla yaralandı

Maraş’ta özel halk otobüsünde bir kadını taciz ettiği ileri sürülen K.Y., kendisine itiraz edenlerle tartıştı. Tartışmada K.Y. yüzünden bıçakla yaralandı.

Maraş’ta, özel halk otobüsünde kadın yolcuyu taciz ettiği öne sürülen K.Y. ile 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında K.Y., bıçakla yüzünden yaralandı.

DHA’nın haberine göre olay, sabah saatlerinde Azerbaycan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan özel halk otobüsünde meydana geldi. Otobüsteki yolculardan K.Y., bir kadının yanına oturdu. İddiaya göre, kadın daha sonra rahatsız olarak K.Y.’nin yanından kalkıp başka koltuğa geçti. Bunu gören diğer 2 yolcu, kadını taciz ettiğini öne sürerek K.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve K.Y. bıçakla yüzünden yaralandı. Olay sırasında sürücü Fuat Yıldız otobüsü yolun kenarına çekerken, K.Y.’yi yaralayanlar kaçtı.

Bıçakla yüzünden yaralanan K.Y., çağrılan ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Otobüs sürücüsü Fuat Yıldız taciz iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Kadına sarkıntılık yapıldığı söylendi. Ama kadın yolcu ‘Sadece, babana bile güvenme, bu hayatta kimseye güvenme, dedi’ diyor. Ondan sonra böyle bir olay çıktı” ifadelerini kullandı.



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler