Bizimle iletişime geçin

Güncel

Tarikatlardan AKP’ye açık destek

Menzil, İsmailağa ve İskenderpaşa tarikatları 31 Mart seçimleri için AKP’ye tam ve açık desteğini açıkladı

İsmailağa adına açıklamayı, tarikatın lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu yaptı. Daha önce AKP’ye destek ilan etmelerine karşılık sosyal medyada ‘fitne fesat odaklarının harekete geçtiğini belirten Ustaosmanoğlu “Efendi hazretlerimizin, özellikle Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hoca’nın vefatının ardından, cumhurbaşkanımız (Tayyip) Erdoğan’ın desteklenmesini açıkça söylediğini, buna rağmen söz konusu kesimin böyle bir durum vaki olmamış gibi bir algı oluşturmaya çalıştığını, sürecin hassasiyeti dolayısıyla bir kere daha kardeşlerimize hatırlatmak isteriz” dedi.

Menzil’in desteği ‘tam’

Menzil tarikatına yakınlığıyla bilinen Semerkand Vakfı da seçmenleri sandığa davet ederken ‘cumhur İttifakı’na destek verileceğini duyurdu.

Coşan: Her daim payidar olacaktır

İskenderpaşa tarikatının lideri Muharrem Nureddin Coşan, “Barış ve selamet elçisi inancımız her daim baki ve payidar olacaktır. Bu bağlamda, biz de ‘evet’ diyerek sizi destekliyoruz” dedi.

Nurcu Öymen de destekliyor

Nur Cemaati’nin önde gelenlerinden Said Nursi’nin varisi olarak adı öne çıkan Hüsnü Bayramoğlu adına açıklama yapan Enyar Neşriyat’ın Genel Müdürü Nihat Öymen de “Ülkenin bekası söz konusu olduğu için AK Parti’ye oy vereceğiz. Hüsnü Bayramoğlu Hoca Efendi de AK Parti’ye destek veriyor” dedi.

(Yolculuk)



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler