Bizimle iletişime geçin

Güncel

SMF Dönem Sözcüsü Mahir Gürz: Herkesi kavgamızda omuz omuza olmaya çağırıyoruz

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek istediği için tutuklanan SMF Dönem Sözcüsü Mahir Gürz, tutuklama ve baskılara geri adım atamayacaklarına dikkati çekerek, “Her yer Taksim, her yer direniş!’ sloganları şimdi zindanlardan daha gür yankılanıyor. Herkesi mücadelede, direnişte ve umudu büyütme kavgamızda omuz omuza olmaya çağırıyoruz” dedi.

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek istedikleri için tutuklanan Sosyalist Meclisler Federasyonu Dönem Sözcüsü Mahir Gürz,  Silivri 9 Nolu Hapishane’sinden gönderdiği mesaj ile tutuklama ve baskıların kendilerini yıldıramayacaklarını vurguladı.

‘Devrimciler varsa umut vardır’

Gürz, mücedele edeceklerine dikakti çekerek herkesi mücadele etmeye şu sözler ile çağırdı; “Durmak yok mücadeleye devam. İktidarın 1 Mayıs’ta Taksim iradesi ortaya koyan ve barikatlara yüklenen devrimcilere yönelik kapsamlı saldırıları sonucu onlarca dostumuz ve yoldaşımızla birlikte hedef gösterilerek gözaltı ve tutuklama saldırısıyla karşılaştık. Fakat Nafile! ‘Her yer Taksim, her yer direniş!’ sloganları şimdi zindanlardan daha gür yankılanıyor. Hiçbir saldırı ve tutuklama bizleri haklı ve meşru mücadelemizden bir adım dahi geri attıramaz. Devrimciler varsa umut vardır. Mücadele varsa gelecek de vardır. Zulüm varsa direniş de vardır! Bu bilinçle herkesi mücadelede, direnişte ve umudu büyütme kavgamızda omuz omuza olmaya çağırıyoruz” dedi.



Temmuz 2024
PSÇPCCP
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Daha Fazla Güncel Haberler