Bizimle iletişime geçin

Güncel

Nusaybin’de DEDAŞ ekipleri mahalleden çıkarıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde elektrik sayaçlarının dışarıya taşınması için Barış mahallesine onlarca zırhlı araçla gelen DEDAŞ ekipleri mahalleden çıkarıldı


Mardin’in Nusaybin ilçesinde elektrik sayaçlarının dışarıya taşınması için Barış mahallesine onlarca zırhlı araçla gelen DEDAŞ ekipleri mahalleden çıkarıldı.  

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Dicle Elektik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından başlatılan elektrik sayaçlarının evlerin dışına taşınması işlemleri için ekipler, beraberinde onlarca zırhlı araçla Barış mahallesine geldi. Ekiplerin elektrik sayaçlarını kapı dışına taşımak istemesine mahalle halkı karşı çıktı. Bunun üzerine ekipler, sayaçların dışarı taşınmasına karşı çıkanların elektriklerini kesmeye başladı. 

Elektriklerin kesilmeye başlanmasına mahalle sakinleri bir araya gelerek tepki gösterdi. Mahalle halkı, böylece DEDAŞ ekiplerinin sayaçları taşımasına ve elektrikleri kesmesine izin vermedi. 

Polisin devriye gezdiği mahallede, mahalleliler müdahale uyarılarına da aldırış etmedi. Bunun üzerine polisler, Nusaybin Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Mehmet Balıkçılar’ın yarın mahalleye gelerek kendileriyle konuşacağını söyledi. Mahalle halkı kaymakamın gelmesine gerek olmadığını, sayaçları dışarıya taşımayacaklarını belirtirken; polisler ve DEDAŞ ekipleri mahalleden ayrılmak zorunda kaldı. 



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler