Bizimle iletişime geçin

Güncel

Erkan Baş’tan Gökhan Zan açıklaması: ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan ile ilgili “Arkadaşlarımıza ‘Ben bu seçimi kazanamazsam da kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ gibi ifadeler kullanmış” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan’ın adaylıktan çekilmesiyle ilgili konuştu.

T24’ten Murat Sabuncu’ya konuşan Baş, “Bundan sonra Gökhan Zan kendisine kumpas kurulduğunu iddia ediyorsa bunu ispatlayacak. Başka bir şey varsa bu açığa çıkacak” dedi. Baş, Zan için “Arkadaşlarımıza ‘Ben bu seçimi kazanamazsam da kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ gibi ifadeler kullanmış” dedi.

Baş, şu ifadeleri kullandı: “Tabii teknik ayrıntısına çok vakıf değilim. Bu kriminal inceleme sonucunda ortaya çıkacak ama ‘deep fake’ dedikleri bir uygulamayla yapıldığını söylüyor ama kimi konuşmalarda da ‘Ben bu seçimi kazanamazsam da kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ gibi birtakım ifadeleri de bizim arkadaşlarımıza söylüyor. Burada birincisi seçimi kazanamamak durumu; bizim açımızdan buna göre bir plan yapılması zaten kabul edilebilir bir şey değil. İkincisi siyasi mücadele sırasında insanlar birtakım fedakarlıklarda bulunabilir, buna cüret ederek siyasete girilir zaten. Bir tavır alıyorsanız bunun hepimiz açısından belli bedelleri var ve bunu göze almak gerekir.”



Temmuz 2024
PSÇPCCP
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Daha Fazla Güncel Haberler