Bizimle iletişime geçin

Gençlik

Erdoğan, Rize’de İkizdere direnişini hedef aldı: ‘Siz bizim önümüzü kesemeyeceksiniz, biz bu tesisleri, yolları yapacağız, sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez”

Rize’de “İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkizdere direnişini hedef alarak, “Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya getiriyorlar. Siz bizim önümüzü kesemezsiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de “İyidere-İkizdere Yolu ve Tünelleri Açılış Töreni”nde açıklamalarda bulundu. Burada yaptığı konuşmada, İkizdere’de Cengiz İnşaat’ın yapmak istediği taş ocağına karşı direnenleri hedef alan Erdoğan, “Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya getiriyorlar. Siz bizim önümüzü kesemezsiniz” diye konuştu.

Konuşmasında ülkede yaşanan afetlerin ardından iktidarın ‘hızlı’ bir şekilde müdahalede bulunduğunu savunan Erdoğan, “Krizlerin üstesinden dünyada eşi benzeri görülmemiş bir hızla gelecek Türkiye’ye elhamdülillah ulaştık” ifadelerini kullandı.

Erdoğan İkizdere direnişini hedef alan konuşmasında şunları ifade etti;

”Birileri biz bu adımları atarken acaba nasıl bunların önünü keseriz diye buralara geliyor. Bunlarda ar, haya yok. Bir dikili taşınız olsun be. Var mı bunların bir dikili taşı? Yok. İkizdere’de lojistik tesislerini yapıyoruz, bunlar Ankara’dan geliyorlar, durdurmak için gayret sarf ediyorlar. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar. Siz bizim önümüzü kesemeyeceksiniz. Biz bu tesisleri, yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez.”



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Gençlik Haberler