Bizimle iletişime geçin

Güncel

‘Depremde ölenlere sırtını dönenler dayanışma için çalışanları gözaltına alıyorlar’

Halkla dayanışmak için Antakya Güzelburç Mahallesi’ne giden TÖP üyelerinin gözaltına alınmasına tepki gösteren Hatay Deprem Kriz Koordinasyonu, halkı kendi kaderine terk edenler halkla dayanışma içerisinde olan devrimcileri terörize ederek suç işlemeye devam ettiğini söyledi.

Hatay Deprem Kriz Koordinasyonu, halkla dayanışmak için Antakya Güzelburç Mahallesi’ne giden TÖP MK üyesi ve gönüllülerinin özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Depremde halkı kendi kaderine terk edenler halkla dayanışma içerisinde olan devrimcileri terörize ederek suç işlemeye devam etmektedir. Dostlarımız derhal serbest bırakılsın” denildi.

Koordinasyon tarafından yapılan açıklamada, “Antakya Güzelburç Mahallesi’ne depremde yıkım yaşayan halkla dayanışmaya giden Toplumsal Özgürlük Partisi MK üyesi Hasan Özgün, parti üyeleri Pelin Songül Çiçek ve 2 gönüllü polis özel harekat ekiplerince çembere alınmıştır. Dostlarımız için gözaltı işlemi hazırlığı yapılıyor. Öte yandan ihtiyaçlarını karşılamak için toplanan halk dağıtılmış ve tehdit edilmiştir. Depremde halkı kendi kaderine terk edenler halkla dayanışma içerisinde olan devrimcileri terörize ederek suç işlemeye devam etmektedir. Dostlarımız derhal serbest bırakılsın” ifadelerine yer verildi.



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler