Bizimle iletişime geçin

Güncel

Ankara ve Antalya’da iki kadın katledildi, bir kadın katledilmek istendi

Ankara’da S.K. isimli erkek bir kadını katletti, saldırıyı engellemeye çalışan kadını da katletmeye çalıştı. Antalya’da ise Ashfaq Ahmad Qureshi, yaşadığı evde katledilmiş olarak bulundu. 

Ankara’nın Sincan ilçesinde S.K. isimli erkek, Edanur K.’ye (28) kesici aletle saldırdı. Fail saldırıyı engellemeye çalışan Nur G.’yi de yaralayıp kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Edanur K. ve Nur G., hastaneye kaldırıldı. Edanur K., hastanede yaşamını yitirirken, tedaviye alınan Nur G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası kaçan fail S.K., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya 

Antalya’nın Kepez ilçesinde 4 katlı apartmanın giriş katında, dün saat 23.00 sıralarında Pakistanlı Ashfaq Ahmad Qureshi (59) kimliği belirsiz kişi veya kişilerce katledildi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Ashfaq Ahmad Qureshi’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler geniş çaplı araştırma başlatırken, sözlü ifadesini alınan kadının oğlu A. A. Q kelepçeleyerek gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. 8 Nisan’da yaşadıkları eve yeni taşındıkları öğrenilen kadının cansız bedeni savcı incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Temmuz 2024
PSÇPCCP
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Daha Fazla Güncel Haberler