Bizimle iletişime geçin

Güncel

SMF-TKP Mersin Mut’ta seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi

Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından Mersin Mut’ta İlçe Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirdi

Mersin Mut İlçesi SMF-TKP Belediye Başkan adayı Devrim Şimşek’in de aralarında bulunduğu kitle tarafından açılan seçim bürosu yoğun ilgiyle karşılandı.

Büro açılışı öncesinde Mut da sabah saatlerinde köy ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştirildi. Kitlenin yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerin ardından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Seçim Büro’sunun açılışında konuşmayı ilk olarak SMF-TKP Mersin Mut İlçe Belediye Başkan Adayı Devrim Şimşek yaptı.

Şimşek, ”Seçimlerde Türkiye Komünist Partisi’ne oy verin. Oy verin ki bu belediyeyi nasırlı çiftçiler yönetsin, işçiler yönetsin, emekçiler yönetsin” diyerek sözlerine “Türkiye ekonomisi tekeri patlamış bir arabaya benziyor” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra konuşma yapan Fatih Mehmet Maçoğlu şunları ifade etti. ”Bizlerin parasıyla gerçekleştirilen hizmetlerin halka satılıyor olması yanlıştır, bunu değiştireceğiz. Belediyelerimize su faturasını yatırmak için, üstümüzü başımızı arayarak alıyorlar. Bir halk kendi Belediyesi’ne üstü aranarak girer mi? Üstelik o suyun ücretsiz olması gerekirken”.

Konuşma sonrasında büro açılışı gerçekleştirilerek halkçı yerel yönetim deneyimleri üzerinde tartışmalar sürdürüldü.



Eylül 2024
PSÇPCCP
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Daha Fazla Güncel Haberler