Bizimle iletişime geçin

Güncel

Mithat Sancar: Yıkılan kentlerimizin hesabını sormak için geliyoruz

Antakya Samandağ’da konuşan Mithat Sancar, “Kaybettiğimiz canların, yıkılan kentlerimizin hesabını sormak için hep birlikte geliyoruz. Hesap sormak milyonlara karşı sorumluluğumuzdur” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Maraş merkezli depremlerde en çok yıkımın yaşandığı Antakya’yı ziyaret etti.

Samandağ’ın Meydan Mahallesi’nde halk buluşmasına katılan Sancar, “Kaybettiğimiz canların, yıkılan kentlerimizin hesabını sormak için hep birlikte geliyoruz. Hesap sormak milyonlara karşı sorumluluğumuzdur” dedi.

“Hep Birlikte Göndereceğiz”

Halkın, acılarını umudun kaynağı yapacağını söyleyen Sancar, “Acılarımızdan umut yaratalım ki bir daha bu acılar asla yaşanmasın. Kaybettiğimiz canların hesabını sormak, yıkılan kentlerimizin hesabını sormak için, hâlâ bir mezar taşı bile olmayan kayıplarımızın hesabını sormak için hep birlikte geliyoruz. Bu iktidardan hesap sormak için önümüzde tarihi bir fırsat var. Hesap sormak, ölülerimize karşı görevimiz, burada acı çeken milyonlara karşı sorumluluğumuzdur. Bu iktidarı mutlaka, hep birlikte göndereceğiz, gönderdikten sonra da mutlaka bütün bu yolsuzluk düzeninin, rant ekonomisinin, savaş politikalarının, yıkım zihniyetinin hesap vermesini sağlayacağız” diye konuştu.



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler