Bizimle iletişime geçin

Güncel

Dersim Belediyesi’ne TKP heyetinden ziyaret

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Dersim Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nu ziyaret etti.

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, “Tunceli’deki örnek belediyecilik herkes için bir model olacak. Burada komünistlerin neler yapabileceğini herkese göstermemiz gerekiyor” diye konuştu.

TKP listesinden belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu’na ilk kez TKP tarafından resmi olarak ziyaret yapıldı. TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Dersim Belediye Başkanı Maçoğlu’nu ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. 

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan ise parti olarak her zaman Maçoğlu’na destek olacaklarını belirterek, “Tunceli’de herkesin beklediği özlem duyduğu belediyeciliği mutlaka hayata geçireceğiz. Bizler TKP olarak elimizden geldiğince her zaman sizlere yardımcı olacağız. Seçimde halka verdiğimiz vaatleri kesinlikle yerine getireceğiz. Tunceli’deki örnek belediyecilik herkes için bir model olacak. Burada komünistlerin neler yapabileceğini herkese göstermemiz gerekiyor. Halk arkamızda durduğu sürece başarılı çalışmalara imza atacağız ve Türkiye’de hem örnek, hem model belediyecilik konusunda kendimizi kanıtlayacağız” diye konuştu.



Eylül 2024
PSÇPCCP
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Daha Fazla Güncel Haberler