Bizimle iletişime geçin

Güncel

Abdullah Öcalan’dan teşekkür mektubu

Abdullah Öcalan, 12 Haziran’da kendisiyle yapılan avukat görüşünde açlık grevi ve ölüm orucunu kendisinin çağrısı üzerine bırakan eylemcilere bir teşekkür mektubu yolladı

PKK lideri Abdullah Öcalan, 12 Haziran’da kendisiyle yapılan avukat görüşünde açlık grevi ve ölüm orucunu kendisinin çağrısı üzerine bırakan eylemcilere bir teşekkür mektubu yolladı. Öcalan, mektubunda, “Şahsi inisiyatif doğrultusunda gelişen bu tavrın devlet odaklı tavır ve taviz olarak değerlendirilmemesini özenle belirtirim” ifadelerine yer verdi.

Öcalan’ın mektubu şöyle:

“İçine girmiş olduğunuz açlık grevi ve ölüm orucu sürecini benim önerim üzerine sonuçlandırmanızı; oldukça tarihi önemi ve anlamı olan bir tutum ve kendi başına yüksek bir değer olarak görüyor ve teşekkür ediyorum.

Özellikle süreci en derinden yaşayan yoldaşların hızla bedenen, zihnen ve ruhen kendilerine özen ve bakım göstermesini diliyorum. Gereken eleştiri ve özeleştiri sürecinden alınan dersler temelinde başarı temenni ediyorum.

Şahsi inisiyatif doğrultusunda gelişen bu tavrın devlet odaklı tavır ve taviz olarak değerlendirilmemesini özenle belirtirim. Ama umudum ve sezgilerime dayanarak pozitif sonuç doğuracağına dair inancımı koruyorum. Bundan sonra bedenen, ruhen ve zihnen varoluş felsefesi temelinde gelişmenizi diler, daimi selam ve sevgilerimi sunarım”Resmi Twitter’da görüntüle



Ekim 2024
PSÇPCCP
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Daha Fazla Güncel Haberler